Jeg fandt for et stykke tid siden en skøn font, som laver alle bogstaverne om til smukke origamidyr. Dem har jeg printet ud på A4 papir og herefter dekoreret. Det er en nem og hyggelig måde, at få sat sit personlige præg på sin billedevæg.. Og det bedste af det hele er jo at motivet allerede er der. Derfor behøver du ikke være en ørn med blyant og pensel for at kunne lave personlig kunst til væggen 😉 Jeg har valgt de fineste af dyrene ud og dem kan du downloade lige her:
Printer du dem på tykt papir og sætter dem i ramme er de også en fin gaveidé.. -Og har du børn kan du lade dem dekorere dyrene 🙂
Der er mange muligheder. Jeg har selv lavet en af dem med udklip fra magasiner, mens resten er tegnet med tusch.
Er du ikke med på origami-bølgen så finders der også mange andre skrifttyper vist i billeder og ikoner. Du kan se et udvalg af gratis fonts lige HER. Se under kategorien Dingbats.
Jeg håber, at I alle får en skøn juleferie og julefreden snart sænker sig, så vi kan komme i gang med at tegne og klippe-klistre 😉

 

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

   Ja det kan du tro Anita 🙂 Der er link både til hjemmesiden og denne font i teksten ovenfor 🙂
   -Og det kan jeg godt forstå! Der var mange fine 🙂
   Hav en skøn jul!

 1. Line Jepsen says:

  Tak for link og ideen, det kommer jeg vidst til at bruge lidt tid på. Der er godt nok mange fine fonte med flotte motiver der kunne bruges på samme måde som du har gjort her 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Ja det er der nemlig. Jeg fik også lyst til at lave en mange flere… -Måske der kommer et opfølgende indlæg 😉
   Hav en dejlig dag

 2. Hei, kom tilfeldigvis forbi bloggen din og for en inspirasjonsboost jeg fikk! Sånn en fantastisk fin blogg, gleder meg til å følge med videre.
  Mvh Charlotte.

  1. Frk. Hansen says:

   Wow hvor ser det bare godt ud Charlotte 🙂
   Skønt at du kan bruge ideen og fine motiver du har fundet!
   Tusind tak for dine virkelig søde ord.. De varmer så dejligt 😉
   Hav en skøn dag

  1. Frk. Hansen says:

   Åh hvor er det bare skønt at høre! -Det er jo altid svært det der med om det man laver nu også falder i andres smag. Så det er altså rart at høre 🙂 Så tusind tak og i lige måde
   Hav en skøn dag

 3. Sara R says:

  Sikke en fantastisk idé, som jeg helt sikket må igang med. Hvor køber du dine billedrammer? Det er så svært at fine ordentlige og billige rammer til alle krea/kunstprojekterne!

  1. Frk. Hansen says:

   De er fra Søstrene Grene… Men det var noget af en kamp af få fat i disse to.. De var væk med det samme og måtte samtlige af Aarhus butikker. -Men jeg har samme problem som dig. Det er ikke nemt at finde smalle trærammer til en overkommelig pris :-/
   Dejligt, at du kan bruge ideen! Pøj pøj med projektet 🙂
   Hav en skøn dag

 4. Hej!

  Så fin idé! Det er smukke ting, du deler her!

  Jeg har downloadet fonten, men navnet på fonten kommer med, når jeg åbner den i Word og jeg kan ikke fjerne det – hvordan har du gjort?

  Kh. Lotte

  1. Frk. Hansen says:

   Tusind tak 🙂
   Det er nemlig også derfor, at jeg har valgt at lave nogle af figurene klar til downloads. Jeg har dem nemlig forbi Photoshop for at kunne fjerne logoet fra fonten. Er du bekendt med photoshop er det nemt at gøre derinde.. og ellers kan du evt. starte med de motiver jeg har lagt ind ovenfor?
   Hav en dejlig dag 🙂

  2. Hej!
   Tak for svar! :-). Jeg har Photoshop, men er ikke videre stærk i brugen af det. Ville de være for stor ulejlighed, at forklare mig hvordan man gør? Jeg spørger nogle andre, hvis det er..
   Kh. Lotte

   1. Josephine says:

    Hej! Jeg har selv lært mig selv photoshop, og derfor så er jeg ikke ekspert – dog har jeg arbejdet med programmet i ca. 5-6 år og har derfor en smule erfaring. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker hjælp 🙂

    1. Frk. Hansen says:

     Tusind tak Josephine! -og undskyld Lotte.. Dit svar forsvandt for mig. Men jeg har desværre ikke tiden til det og derfor jeg lavede en håndfuld figurer klar lige til at downloade 🙂 Er skønt du vil hjælpe Josephine 🙂
     Hav en dejlig dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *