materialer til last minut kalenderlys

Jeg har rigtig travlt for tiden og julekassen er ikke kommet frem endnu. Måske du har det på samme måde og har en del om ørene.. -og slet ikke har fået tænkt på julelyset endnu? Men kalenderlyset vil jeg have klar til 1. december og det kræver heldigvis ikke andet end et par minutter i år. Vi plejer ellers at tage et smut i skoven for ,at samle grønt og naturpynt ind til juledekorationerne. Det har vi ikke nået denne november. Da jeg er på SU finder jeg det knap så spændende at skulle kaste penge efter mos, gran og grønt. Problemet er bare, at jeg synes det er svært at lave en fin juledekoration uden. Men sådan en udfordring skal jo tages op og jeg har lavet en juledekoration der ikke kræver noget ud over det helt basale. Det eneste du skal i supermarkedet efter er et lys og ler, noget et hvert supermarked kan klare. Min juledekoration er inspireret af den plantetrend der lige nu hersker indenfor boligindretning. Så er du helt med på plantemoden og lidt tidspresset i år, så er dette måske også et hit hos dig. Here we go..

kalenderlys fra rema1000

Alt du skal bruge er:
Et kalenderlys
En pakke dekorationsler
En urtepotte, gerne en du har i forvejen
En stor håndfuld groft salt fra køkkenskabet
Evt. lidt glimmer

-Det gode ved at være ude i sidste øjeblik er, at nogle supermarkeder allerede har sat kalenderlysene ned. I min lokale Rema fandt jeg et fint et til halv pris.

dekorations ler fyldes i urtepotten
Skær et stykke ler af der passer i pottens størrelse. Pres det godt ned og ud i siderne.

sæt lyset ned i leret
Lav en lille fordybning der passer til lyset og pres leret godt ned om lyset, så det står godt og sikkert. Sørg for at det står lodret.

fyld urtepotten op med salt
Hæld nu den grove salt ned over leret indtil urtepotten er fuld.

drys glimmer på toppen
Hvis du har lidt glimmer i huset, så giv den et drys på toppen. Du kan også tilføje en lille figur, julekugle eller lignende.

juledekoration på 5 minutter
Nu står vores kalenderlys klar. Det tog mig 3 minutter og kostede mig 15 kr. for lyset og 5 kr. for leret. Så er der bare tilbage at vente de sidste dag, før vi kan få tændt vægen.

Jeg har i øvrigt en opskrift klar til jer på de nemmeste og lækreste karameller som jeg glæder mig til at give jer herinde, snart!
Glædelig snart-december.

 

 

LAST

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *