Det er hvad denne søndag er!
I går blev der nemlig holdt familiefest. Jeg var både spændt og nervøs over at skulle være vært. Det er nemlig første gang, jeg har fundet den indre festplanlægger frem. -Og jeg må sige jeg kan lide det!
Alle de “To-Do”-lister man kan få lov til at lave, sammensætte menuen og lege indretningsarkitekt med bordpynten…
Jeg havde været et smut forbi skoven og samlet nøgne grene ind til bordene. Det gav et enkelt og efterårs-fint look. Lysestagerne har jeg lavet i slevtørende ler og jeg fik sat hele 34 styks på bordene.
Dem kan du se mere til i indlægget her.
Bordkortene fandt jeg i Søstrene Grene. 10 stk. for 3 kr. Med et stjerne-stempel og en stjerne-udstandser fik de et mere personligt præg.
Og så til kagen, den har jeg tidligere vist her og er altid en sikker vinder!
Opskriften finder du her.

Nu skal der slappes af, mens vi prøver at få spist os igennem alle resterne. Jeg er dog allerede fuld af en masse skønne følelser, men mon ikke et enkelt stykke kage kan ryge ned også 😉

 

You Might Also Like

0 Comments

 1. Frk. Hansen – den gode karma du efterlyste må have hørt din røst. Du har i hvert fald vundet min give away 🙂 Vil du sende mig en mail med loppe-ønsker samt din adresse? Så skal jeg sørge for, at få sagerne sendt afsted til dig inden så længe… 🙂

  Kh Charlotte

  1. frk. hansen says:

   Ih hvor skønt! Og hurra for god karma 🙂
   Det bliver altså ikke sådan lige til at vælge. -Du får det til at lyde så nemt. For nøj hvor er der mange af tingene jeg gerne vil have fingrene i 🙂

  1. frk. hansen says:

   Mange tak 🙂
   Og ja det var heldigt det hele lykkedes!
   Nu står alle lysestagerne her i bunker og dynger… Jeg ved ikke helt hvad jeg skal med SÅ mange af dem 🙂
   Go søndag til dig -det der er tilbage

  2. frk. hansen says:

   Jeg har tænkt tanken… Men så kan det kun være for dem der bor i Aarhus, da de er for skrøbelige at sende med posten. Og det synes jeg også er synd, da jeg jo har så mange søde læsere udenfor Aarhus også 🙂

 2. frk. hansen says:

  Tak 🙂
  Nej nærmer en lidt for tidlig fødselsdagsfest.
  En surprise for min mor, der fylder år senere på måneden 🙂
  Du kan tro hun blev overrasket 😉

 3. Uhu.. jeg fik helt gåsehud da jeg læste det var surprise for din mor – så flot! Jeg er sikker på hun aldrig vil glemme denne dag og den rigtig, rigtig flotte opdækning 🙂

  1. frk. hansen says:

   Tusinde tak for de søde ord 🙂
   Ja den dag glemmer hun aldrig! Jeg går lidt med tanker om et mere personligt indlæg… Jeg kan ikke rigtig finde ud af om det passer ind på bloggen. Men det har en del med festen at gøre nemlig…
   Jeg tænker lidt videre over det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *